BIKE & BOAT WORLDILLE XO-VENEIDEN YKSINMYYNTIOIKEUS SUOMESSA

xo-ajo

Otto Brandt -konserniin kuuluva BIKE WORLD Oy laajentaa tarjontaansa venemarkkinoilla ja siirtyy yksinoikeudella XO Boats Oy:n jälleenmyyjäksi Suomessa 22.11.2013 alkaen. Samalla BIKE WORLD ja Telva Marine vaihtavat yhteiseksi markkinointinimekseen BIKE & BOAT WORLD. 

Telva Marine jatkaa Lauttasaaressa uudella BOAT WORLD -nimellä ja XO-veneiden Helsingin myyntipisteenä. XO-veneitä saa joulukuusta eteenpäin myös Turun ja Tampereen BIKE & BOAT WORLD -liikkeistä. XO-veneiden edustuksen avulla Suomen johtava moottoripyörä-, mönkijä- ja venetalo pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä laajemman valikoiman motorisoituja vapaa-ajantuotteita. BIKE & BOAT WORLD tarjoaa asiakkaille myös hyviä mahdollisuuksia tuotteiden vaihtokauppaan. Kun veneitä voidaan vaihtaa moottoripyöriin, mönkijöihin, mopoihin – ja toisin päin, käy tuotteesta tai harrastuksesta toiseen siirtyminen kätevästi.

Yhteistyö XO Boats Oy:n kanssa avaa meille paljon mahdollisuuksia. Olemme kaivanneet valikoimaamme mielenkiintoista ja puhuttelevaa venettä High end / Performance -kategoriaan. XO-veneet tarjoavat huikean mahdollisuuden edelleen kasvattaa vapaa-ajan tuotteidemme valikoimaa sekä kehittää palvelujamme. Tällä saamme varmasti rätinää moottoripyörä- ja venebisnekseen!”

TJ, Mika Kouki, BIKE & BOAT WORLD

”Yhteistyö BIKE & BOAT WORLDIN kanssa avaa XO-veneille hienot näkymät jo ensikaudelle. Yrityksen pitkäjänteinen työskentelytapa Suomen markkinoilla varmistaa XO Boats Oy:lle luotettavan ja tunnetun yhteistyökumppanin. Kuluva kausi osoitti selvästi, että XO-veneiden ylivoimaiset ajo-ominaisuudet herättävät suurta mielenkiintoa niin Suomessa kuin Euroopassakin. XO-veneiden selvästi kasvava kysyntä uusien mallien vauhdittamana vaati myös tehokkaan yhteistyökumppanin. Bike & Boat World pystyy helposti tarjoamaan sekä täyttämään XO Boats Oy:n vaatimat puitteet ja vaatimukset. Valintamme oli näin ollen luonteva”                           

TJ, Henrik Thelen, XO Boats Oy