Uutuus AMT 230 BR: SUORITUSKYKYINEN JA TILAVA MONITAITURI

amt_230_br_15

AMT-Veneet Oy täydentää venemallistoaan tuomalla menest yksekkään 230 DC:n rinnalle avokeulaisen 230 BR-sisarmallin. Vene on suunniteltu ennen kaikkea kuluttajille, jotka haluavat yhteys- ja huviveneen nopeaan ja vaivattomaan veneilyyn. Tilavan etuavotilan kautta veneeseen kulkeminen on helppoa ja turvallista sekä tavaroiden lastaaminen ja kuljettaminen vaivatonta. Veneen yksityiskohdat on suunniteltu helppokäyttöisiksi aina kuomusta lepuuttajien kiinnikkeisiin.

amt_230_br_layout_15

TILAT

Veneen säilytystilat ovat kokoluokassaan vertaansa vailla – U-mallisen takapenkin ja turkin alle sekä pulpet tien säilytystiloihin mahtuvat kookkaammatkin vapaa-ajan varusteet aina vesisuksista kalastustarvikkeisiin. Kaikki säilytystilat on varustettu Abloyn yksiavainjärjestelmällä, joten arvokkaatkin tavarat voi huoletta jättää veneeseen säilytykseen.

SUORITUSKYKY

Veneen suorituskyky on erinomainen: 250-hevosvoimaisella perämoottorilla huippunopeus on noin 50 solmua ja matkanopeudella kulutus on alle litran merimaililla. Alhainen kulutus ja suuri polttoainetankki mahdollistavat pitkän toimintasäteen – jopa 200 merimailia. Hiljainen ja tukeva runko kestää isommankin moottorin aina 300-hevosvoimaiseen asti.

VARUSTUS

Tasokkaassa AMT 230 BR:ssä toteutuvat kaikki AMT:n tavaramerkit – runsas vakiovarustus ja laadukkaat komponentit. Veneessä on vakiona muun muassa pakolliset varusteet, kuten kiinnitysköydet, ankkuri, ankkuriköysi, mela, lepuuttajat köysineen sekä värirunko.

AINA RANTAAN -RAKENNE

AMT 230 BR -veneessä on Aina rantaan -rakenne, joka parantaa merkittävästi veneen turvallisuutta hätätilanteen sattuessa. Aina Rantaan -rakenne pelastaa veneilijät merihädästä, jos veneen runkoon on karilleajon yhteydessä tullut vettä vuotava murtuma. Avotilantyhjennyksen sulkemisen jälkeen veneen kansi alkaa kelluttaa venettä, vaikka runko täyttyisikin vedellä. Näin saadaan enemmän aikaa kutsua apuvoimia, tai jos moottori säilyy ajokunnossa, veneilijä pääsee ajamaan kuivana lähimpään rantaan.

MUUNNELTAVUUS

AMT 230 BR on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Veneen lisävarusteet voidaan vapaasti valita runsaasta vakiovarustelistasta, josta löytyvät muun muassa apukuljettajan tuplaistuin, pentterimoduuli sekä useita erilaisia jääkaappivaihtoehtoja. Myös veneen väritys voidaan kustomoida haluttuun muotoon. Veneen rungon väritykseen on valittavissa vakiorunkovärien harmaan ja valkoisen lisäksi runsas valikoima erilaisia kulutusta kestäviä teippejä sekä lähes rajaton määrä ruiskulla maalattavia metallivärejä.