AMT 190 BR näyttää suuntaa AMT:n uudelle muotoilulle

amt_190_br_16_piirroskuva_620_e

AMT-Veneiden kauden 2016 uutuus, AMT 190 BR, on vauhdikas, urheilullisella rungolla varustettu lasikuituvene joka edustaa AMT:n uutta muotoilua. Täysin uuden 190 BR:n valtteihin lukeutuu kokoluokassaan ennennäkemättömät tilat sekä kattava vakiovarustus. Uutuus on suunniteltu laatutietoisille kuluttajille, jotka haluavat nopean ja taloudellisen yhteys- ja huviveneen vaivattomaan veneilyyn.

Päivänvalon ensimmäistä kertaa Helsingin Vene 16 Båt-messuilla näkevän AMT 190 BR:n runko sekä muotoilukieli on AMT-malliston tähän mennessä urheilullisin – kuitenkin unohtamatta taloudellisuutta ja erinomaisia ajo-ominaisuuksia. Veneestä saatkin helposti kaverin vaikkapa vesiurheiluun, ja turkin alla on iso säilytystila johon mahtuu jopa vesisukset. Nerokkaan runkomuotoilun ansiosta uutuusmalli kulkee lähes 40 solmua jo kohtuullisilla moottoritehoilla.

Suomeen myytävät 190 BR-mallit toimitetaan tuttuun tapaan Honda-perämoottorilla ja venepaketille myönnetään viiden vuoden kuluttajatakuu. Kaikki AMT-Veneet suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun Kontiolahdella Pohjois-Karjalassa.

Täysin Uusi AMT 190 BR esitellään ensimmäistä kertaa yleisölle ja lehdistölle Helsingin Vene 16 Båt -messuilla helmikuussa. AMT-Veneet osastolla 6k79.

TILAT
Kokoluokassaan ennennäkemättömän tilava avovene, jossa on reilusti säilytystilaa sekä vapaata tilaa vaivattomaan liikkumiseen. Turkin alla on iso säilytystila, johon mahtuu jopa vesisukset. Säilytystilat on varustettu Abloyn yksiavainjärjestelmällä, joten voit huoletta jättää arvokkaatkin tavarat veneeseen säilytykseen.

VARUSTUS
Urheilullisessa AMT 190 BR:ssä toteutuvat kaikki AMT:n tavaramerkit – runsas vakiovarustus ja laadukkaat komponentit. Kaikki yksityiskohdat vedenpoistoaukkoja myöten ovat huolella harkittuja. Veneessä on pakollisten varusteiden lisäksi vakiona mm. tyynysarja, peräkuomu, kuomukotelo, Securmark-turvamerkintä sekä säilytystilojen Abloy yksiavainjärjestelmä.

SUORITUSKYKY
Veneen nerokkaan runkomuotoilun ansiosta uutuuden suorituskyky on huippuluokkaa, polttoaineen kulutus alhainen sekä meno pehmeää ja tasaista. Suuri polttoainetankki ja polttoainetaloudellisuus mahdollistavat pitkän toimintasäteen. Veneen moottorisuositus on 80-115 hv, ja jo 100 hv perämoottorilla huippunopeus lähenee 40 solmua.

MUUNNELTAVUUS
Vene on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan. Veneen voi tilata esim. aidolla teak turkilla, teak laminaatilla, harmaalla laminaatilla, Raymarine navigaatiojärjestelmällä, Fusion mediasoittimella tai jääkapilla varustettuna.

AINA RANTAAN -RAKENNE
AMT 190 BR:ssä on muista AMT-veneistä tuttu ‘Aina Rantaan’-rakenne, joka parantaa merkittävästi veneen turvallisuutta hätätilanteen sattuessa. Vaikka veneen runko olisi vahingon seurauksena täyttynyt vedellä, veneen kansi alkaa kelluttaa venettä. Tämä antaa veneilijöille enemmän aikaa kutsua apuvoimia paikalle tai tilanteesta riippuen veneen pystyy jopa ajamaan lähimpään rantaan.

www.amtboats.fi