Ferretti Groupin huippuveneille maahantuoja Suomeen

Tomi Varjosen mukaan erityisesti Rivan pienemmillä klassikkomalleilla on hyvät näkymät Suomessa. Ensimmäinen tehdastuore Riva on jo myyty Suomeen ja toinen on tulossa nähtäväksi Helsingin venenäyttelyyn. Noin 17 metriä pitkä Rivale 56 edustaa malliston keskiluokkaa.

Boat Store Finland on sopinut italialaisen, huippuluokan moottoriveneitä valmistavan Ferretti Groupin merkkien edustuksesta. Vantaan ja Turun Yamaha Center -myymälöistä tunnettu Boat Store sai sopimuksen myötä yksinoikeuden Riva-, Pershing-, Ferretti- ja Custom Line -veneiden myyntiin Suomessa.

”Merkit edustavat moottoriveneissä maailman ehdotonta huippua. Edustuksen saaminen Suomeen kertoo siitä, että hyvin menestyvä Ferretti Group haluaa laajentaa markkinaansa ja että Boat Store Finlandiin luotetaan täällä alan vahvana toimijana”, toimitusjohtaja Tomi Varjonen  sanoo.

Ferreti Groupin venemerkeistä tunnetuin on Riva. Kaunislinjaisia veneitä on valmistettu vuodesta 1842 lähtien Iseo-järven rannalla Pohjois-Italian Lombardiassa.

”Erityisesti Rivan pienemmillä klassikkomalleilla on hyvät näkymät Suomessa. Ensimmäinen tehdastuore Riva on jo myyty Suomeen ja toinen on tulossa nähtäväksi Helsingin venenäyttelyyn helmikuussa”, Varjonen kertoo.

Riva on erityisen tunnettu päiväretkeilyyn sopivista luksustason avoveneistään, mutta 15 veneen mallistossa on suurempiakin aluksia aina yli satajalkaisiin jahteihin saakka.

Ferrettin omalla nimellä kulkevaan mallistoon kuuluu kahdeksan luksusluokan flybridge-jahtia, joista pienin on 14 metriä pitkä ja suurin 29-metrinen. Ferrettin moottorialukset saivat alkunsa 1970-luvulla ja yhtiö keräsi mainetta mm. avomerikilpailuissa. Viime vuosina Ferretti on kehittänyt veneisiinsä tuoreita teknologiaratkaisuja kuten hybridivoimanlähteitä ja mukavuutta lisääviä vakautusjärjestelmiä.

Custom Line -veneet saivat alkunsa 20 vuotta sitten, kun Ferretti halusi täydentää perinteistä mallistoaan entistä suuremmilla, asiakaskohtaisesti räätälöidyillä huvijahdeilla. Pienin Ferretti Custom Line on 28-metrinen Navetta 28.

Erittäin nopeakulkuiset Pershing-matkaveneet ovat kuuluneet Boat Storen valikoimaan aiemminkin. Vuonna 1985 perustetun Pershingin mallistossa on viisi alusta, joiden pituudet alkavat 15 metristä. Pershingit ovat nopeita ja urheilullisia, mutta tarjoavat huvijahdin tilat ja mukavuuden.

Suurten luksusjahtien lisäksi Boat Store Finland myy Vantaan ja Turun Yamaha Center -myymälöissään mm. Buster, Yamarin, Yamarin Cross, Finnmaster, Suvi ja Zodiac-veneitä. Valikoimaan kuuluvat myös muut Yamaha-tuotteet kuten perämoottorit, vesijetit, moottoripyörät, mopot ja moottorikelkat.

Linkit