Bella-Veneet Oy: Alumiinivene Falcon BR 7 voitti arvostetun Best of Boats 2018 -kilpailun omassa luokassaan

Kuopio 30.11.2018. Bella-Veneet Oy lanseerasi kymmenen kuukautta sitten Falcon-alumiinivenemalliston. Berliinin Boot & Fun -messuilla Falcon BR 7 -vene julkistettiin 29.11.2018 Euroopan ykköseksi kansainvälisen Best of Boats 2018 -kilpailun Best for Beginners -luokassa.

Best Of Boats Award (BOB) on kilpailu, jossa 18 venealan lehtimiestä viidestätoista eri Euroopan maasta valitsevat Euroopan parhaat veneet viidessä eri kategoriassa. BOB on noussut yhdeksi Euroopan arvostetuimmista palkinnoista kansainvälisyytensä, laajuutensa ja ammattimaisuutensa ansiosta.

Tämän vuoden suomalaisveneeksi kilpailussa nousi Bella-Veneet Oy:n uuden Falcon-alumiinivenesarjan BR 7, joka voitti ensiveneiden Best for Beginners -luokan. Voittoon Falconin nosti sen turvalliset, mutta silti innostavat ajo-ominaisuudet, monikäyttöinen tilaratkaisu ja mainio hinta-laatusuhde.

Falcon Aluminium Boats on Bella-Veneet Oy:n uusi brändi ja mallisto, joka on ollut markkinoilla vasta 10 kuukautta akselilla Rovaniemi–Sydney. Falcon-mallisto on onnistunut jo ensimmäisellä kaudellaan myös kaupallisesti hyvin ja on ollut nostamassa muun muassa Bella-Veneet Oy:n kotimaan myynnin 80 % kasvuun.

Bella-Veneet Oy:llä on lähes 50 vuoden kokemus veneiden valmistuksesta. Venetuotanto on Suomessa neljällä tehtaalla, ja tuotannosta vientiin menee n. 75 %. Bella-Veneiden tuotemerkkejä on neljä: Bella, Flipper, Aquador ja Falcon.

Lue lisää: http://bit.ly/Falcon-BOB-2018-news ja https://www.bestofboats.com/award-2018/